Кафедра глобальної економіки розпочала новий навчальний семестр із зустрічі з майбутніми абітурієнтами

5 лютого 2020 року

 У рамках здійснення профорієнтаційної роботи кафедри глобальної економіки, студентка магістратури ОПП «Прикладна економіка»Олена Хринюк 14 січня 2020 року разом з науково-педагогічними працівниками кафедри відвідали Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів» ліцей-школу Козятинської міської ради Вінницької області».

  

  Студентка Хринюк О.Р. долучилася до профорієнтаційної роботи з учнями 11-х та 9-х класів даного навчального закладу. Слід зауважити про неабиякий інтерес випускників до представленої їм інформації стосовно навчання в Національному університететі біоресурсів і природокористування України та вимог вступу у цілому, що проявився у низці питань щодо навчально-виховної діяльності студентів нашого закладу вищої освіти.

 Під час профорієнтаційної бесіди були роздані інформаційні матеріали про вимоги до вступу, рекламні проспекти університету тощо. Ознайомлено з досягненнями та історією НУБіП України, з широкою спеціалізацією нашого закладу вищої освіти та запрошено до вступу як на економічний факультет так і на широкий перелік інших спеціальностей.
 Ліцеїсти були ознайомлені із структурою університету та економічного факультету зокрема, правилами прийому до університету, умовами проживання, спортивними і культурними заходами, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, особливостями підготовки за спеціальністю 051 «Економіка»
 У цілому, спілкування зі школярами було жвавим та цікавим. Будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо майбутніх абітурієнтів до лав економічного факультету!

Лариса Михальчишина,
доцент кафедри глобальної економіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook