Віталій Сандига, учень 11 класу Переяславської ЗОШ № 1: "Моя мрія - факультет ветеринарної медицини НУБіП України"

7 лютого 2020 року

- Розкажіть про себе.

- Мене звуть Віталій Сандига. Навчаюсь в 11 класі Переяславської ЗОШ № 1 у місті Переяслав Київської області. Беру активну участь у громадському житті школи та міста.

- Чому Ви обрали саме спеціальність ветеринарна медицина і саме НУБіП України?
- Мені дуже подобається спеціальність «Ветеринарна медицина», тому що дбати про здоров’я тварин - це надзвичайно гуманно та важливо. На мій вибір вплинув лікар ветеринарної медицини, депутат міської ради, кандидат ветеринарних наук, генеральний директор «Сімекс-альянс Україна», випускник НУБіП України  В’ячеслав Володимирович Саулко, який є прикладом відданості професії та надзвичайно кваліфікованим спеціалістом. Разом з професором Валентином Івановичем Карповським він проводив профорієнтаційний виступ перед випускниками нашої школи. Також я приїздив на день відкритих дверей у НУБіП України. Мені надзвичайно сподобався цей сучасний, високорейтинговий заклад вищої освіти. Все це разом і вплинуло на моє рішення стати лікарем ветеринарної медицини. То ж навчання в самій потужній ветеринарній школі України на даний момент - моя основна мрія.

- Які Ваші плани на майбутнє?
- Після закінчення навчання хочу пройти стажування у хорошій клініці в Україні або за кордоном. Можливо, буду вступати до аспірантури на одну із кафедр факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Наукова робота мені подобається. Буду навчатися добре, аби стати гарним фахівцем з улюбленої спеціальності «Ветеринарна медицина».

- Крім навчання, чим Вам подобається займатися?
- Я дуже люблю музику, закінчив музичну школу. Добре граю на гітарі. Знаю, що в університеті є кілька Народних творчих колективів, тому мені хотілося б стати членом одного з них.

Розмовляв професор кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого Валентин Карповський

 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook