Школярка Уляна Байдак з Київщини: хочу здобути спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія» в НУБіП

30 січня 2020 року
     Учениця 11 класу Кашперівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетіївської районної ради Київської області Уляна Байдак обрала для вступу Національний університет біоресурсів і природокористування України та його факультет конструювання та дизайну.

 

  • Чому саме ця спеціальність?

     – Тому що професія будівельника творча, корисна і значуща для суспільства. Змінити зовнішній вигляд свого міста, двору, вулиці – все це може зробити тільки отримавши цю професію. А що може бути краще, ніж приносити людям радість. Життя будівельника дуже різноманітне, кожен день він може отримувати знання та самостійно приймати рішення. Професія передбачає будівництво по всій території нашої країни. Це дасть можливість побувати у всіх куточках України, ознайомитись з уже існуючими будівлями, вивчити архітектурно-історичні об’єкти.

  • Хто допомагав у виборі вищого навчального закладу?

     – Моя сестра навчалась в НУБіП України, зараз працює по цій спеціальності та отримує гідну зарплатню. Крім того, працюючи будівельником можна отримати житло набагато дешевше, ніж у комерційних відділах. Знання, отримані в НУБіП, дають перспективу достойно пройти співбесіду та отримати роботу в будівельних фірмах. Тому, відвідавши День відкритих дверей, у мене більше не лишилось сумнівів щодо вибору вишу та спеціальності.

  • Чим займаєшся у вільний час?

     – Насамперед намагаюся якнайкраще підготуватися до ЗНО, адже це перша і основна сходинка отримати можливість вступити до НУБіП. Крім цього люблю читати та дивитись різні документальні фільми, які пов’язані з архітектурою і будівництвом. Займаюся волейболом і входжу до складу шкільної команди.

  • Як бачите себе в цій професії?

     – Коли стану спеціалістом у будівництві, буду проектувати різні будівлі. Тут важливо слідкувати за новітніми тенденціями, щоб те, що я можливо буду робити після навчання було більш практичне та функціональне, маючи при цьому сучасний вигляд.

Розмовляла старший викладач
кафедри будівництва В. Бакуліна
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook