В університеті відбувся новорічний ранок для малечі

23 грудня 2019, 19:20

 Незважаючи на не по-зимовому теплу погоду за вікном, у актовій залі третього навчального корпусу цієї суботи вирували справжні новорічні пристрасті. Це відбувалося традиційне свято для малечі, організоване профспілкою університету за підтримки адміністрації НУБІП України. Феєрична новорічна вистава, зрежисована кафедрою культурології та майстерно виконана на сцені акторами студентського театру «Березіль», захопила увагу не тільки маленьких глядачів, а й їх батьків, дідусів та бабусь. 

   

 Глядачі не лише спостерігали за дійством, а й самі стали його активними учасниками, переймаючись гострим і непередбачуваним сюжетом. І не дивно, адже події розгорталися у підводному царстві! Цар Водяник зі своєю підводною свитою вирішив влаштувати новорічне свято для своєї доньки, яка весь час була в поганому настрої. Та всі його зусилля виявлялися марними – дівчинку не вдавалося розвеселити. Тоді цар покликав Краба, який бував на суші і бачив, як святкують люди. Краб розповів про свято Нового року і Морозенка, а Водяник, аби його знайти і зробити дочці справжнє новорічне свято, вперше вийшов на землю, де зіткнувся з багатьма труднощами. Спочатку він разом зі своєю компанією переплутав Морозенка з гномами, які прикрашали ялинку разом із зимовою феєю. Далі на шляху пошуків вони натрапили на відьмине болото, де правила Баба Яга разом зі своїми відьмами. Злі відьми вирішили зіпсувати Новий рік і вкрали у Морозенка посох, яким хотіли заморозити Водяника і його друзів. Але Морозенко прийшов їм на допомогу. Він забрав посох, заморозив відьом і визволив Водяника та його команду. Морозенко вирішив допомогти морському царю та влаштував справжнє новорічне свято в підводному царстві. Все закінчилося добре і всі були щасливі!

    
Як завжди вразив своєю грацією і майстерністю дитячий колектив бального танцю «Чарівність», творчість якого знають і люблять в університеті. В залі панувала казкова атмосфера, яка подарувала всім присутнім чудовий настрій. До того ж, кожен маленький відвідувач свята мав змогу розповісти Діду Морозу та Снігуроньці улюблений віршик, за що отримав пакунок солодощів та іграшку. А допомогли  дідусю з подарунками адміністрація університету та профспілкова організація. Діти охоче фотографувалися біля чудової ялинки поряд з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями.
   
 
   
 
   
Свято завершилося теплими новорічними привітаннями та запрошенням на нові зустрічі.
 
Руслан Любар
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook