НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР

11 грудня 2019 року

 

1

11 грудня 2019 року на базі коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбувся науково практичний семінар та засідання обласного методичного об’єднання викладачів секції інженерної та комп’ютерної графіки у якому взяли участь викладачі Бережанського агротехнічного коледжу Михайло Синовець і Сергій Штогрин.

Відкрила засідання голова обласногометодичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій Посвятовська Ольга Богданівна. Учасники обговорили та затвердили положення про проведення олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки. Також визначились про терміни проведення І та ІІ етапів олімпіади.

23

Опираючись на досвід проведення олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки 2019 року, визначили вимоги до завдань, критерії їх оцінювання та терміни подачі завдань.

Учасники обрали оргкомітет II (обласного) етапу олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки серед студентів ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області

В рамках проведення науково-практичного семінару відбулось засідання круглого столу на гему: «Застосування інформаційних компетенцій студентів у дисциплінах інженерної та комп’ютерної графіки»

Штогрин С.С. викладач-методист

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook