Відбулася відкрита лекція з дисципліни "Організація готельного господарства" завідувача кафедри Д.І. Басюк

10 грудня 2019 року

     10 грудня 2019 року на кафедрі туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму відбулася відкрита лекція завідувача кафедри д.е.н., доцента Дарії Іванівни Басюк для студентів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм» з дисципліни «Організація готельного господарства» на тему: «Організація і технологія роботи служби прийому і розміщення».


    Лекція була проведена на високому науково-методичному рівні, з використанням візуального супроводу: презентації, відеороликів, наочного матеріалу, а також застосуванням інтерактивних методик засвоєння матеріалу та активізації пізнавальної діяльності студентів.


   Дарія Іванівна розкрила роль і функції Front office у загальній організаційній структурі готельного підприємства, особливості організації служби в залежності від категорії, розміру та функціонального призначення закладу розміщення, розглянула особливості технологічних процесів прийому, реєстрації, розміщення та виселення гостя, а також підкреслила роль сучасних інформаційних технологій і програмних продуктів, які застосовуються у сучасних готелях. Лектором було наведено достатньо практичних прикладів і завдань.


     Студенти задавали багато питань, оскільки попередньо відвідували кращі готелі Києва і знайомились на місці з організацією роботи Front office.
     Загальні враження від лекції та оцінку лекції було обговорено на засіданні кафедри туристичного та готельно- ресторанного бізнесу і консалтингу.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри туристичного 
та готельно-ресторанного бізнесу і  консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook