Колектив Немішаївського агротехнічного коледжу затвердив звіт директора Володимира Альохіна

9 грудня 2019 року
     Сьогодні, 9 грудня 2019 року у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» знаменний день – відбулися збори трудового колективу, де директор коледжу Володимир Альохін звітував про проведену роботу колективу за рік. Приємно відзначити, що заслухати звіт прибули ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, заступник декана факультету ветеринарної медицини з практичної підготовки Юрій Жук, голова Бородянської райради Георгій Єрко, заступник голови Бородянської районної держадміністрації Валентин Корнієнко.

     Аналізуючи роботу учасників освітнього процесу коледжу, директор зазначив, що практично всі пріоритетні напрямки і заходи діяльності, які були заплановані на 2019 рік, трудовим колективом виконано. Зокрема, здійснено заходи щодо покращення якості навчання, залучення студентства до участі у культурно-виховних і спортивно-масових заходах, зміцнення матеріально-технічної бази, розширення міжнародної співпраці, виконання державного замовлення, збільшення надходження коштів на спеціальний фонд, економного використання енергоносіїв, паливно-мастильних матеріалів.
     Володимир Ілліч наголосив, що головне завдання колективу – це забезпечення високої якості освіти, розробка і залучення у освітній процес інноваційних педагогічних технологій, формування у студентів професійних компетентностей та успішної конкурентоспроможності на ринку праці, необхідно максимально зблизити теорію і практику, впроваджуючи принципи дуальної освіти – це є основним фактором забезпечення якісної освіти. Наш трудовий колектив поставив за мету створити професійно компетентісний освітній простір – «Територію успіху».

     Директор акцентував увагу, що для якісного провадження освітнього процесу, з метою удосконалення практичної підготовки студентів, адміністрація та колектив турбуються про зміцнення та оновлення матеріально-технічної бази. Завдяки спільним зусиллям колективу коледжу, органів державної влади, підтримки народного депутата України VІІІ скликання Ярослава Москаленка, у 2019 році, вперше за останнє десятиріччя, в державному бюджеті передбачено 25 млн. грн., що ефективно освоюються для потреб навчально-виробничих підрозділів коледжу.
     Володимир Альохін зазначив, що всі позитивні зміни у житті коледжу здійснюються за безпосередньої участі та підтримки Національного університету біоресурсів і природокористування України і особисто ректора Станіслава Ніколаєнка.

     Викладачі, співробітники, студенти коледжу взяли активну участь в обговоренні звіту директора, високо оцінивши роботу директора та колективу.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко у своєму виступі також високо оцінив роботу директора та трудового колективу, зазначивши, що, спрямовуючи зусилля на підвищення якості освіти, зміцнення матеріально-технічної бази, колектив досягне процвітання.

     Колектив ухвалив рішення щодо пріоритетних напрямків розвитку на 2020 рік.

     Збори трудового колективу делегували депутатів на конференцію трудового колективу НУБіП України.

     На зборах розглянуто ряд важливих питань: звіт роботи профспілкового комітету коледжу та переобрання голови та членів профспілкового комітету. Колектив Немішаївського агротехнічного коледжу вступає в новий 2020 рік з гарним новорічним настроєм та чітким планом дій і заходів стосовно подальшого розвитку!

 

Антоніна Костромська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook