Щоб гарно вчитися, треба гарно відпочивати

2 грудня 2019 року

 

1

Життя студентів коледжу – це не тільки важке та наполегливе навчання, а й гарний відпочинок. Адже, як каже давня істина, «без здорового відпочинку неможлива ефективна праця».

3.23.1А поєднати у своєму відпочинку приємне з корисним студенти груп К-31М та ОФ-31М під керівництвом викладача Дудки У. Т. вирішили у торгово-розважальному центрі "Подоляни".

2.13.3

Студенти відвідали льодовий центр «ЕСКІМОС», адже кожен, хто хоч раз побував на ковзанах і відчув приємність катання, обов'язково захоче знову відчути зиму під ногами незалежно від пори року. У кінотеатрі «Сінема Сіті» студенти переглянули світову кіно-прем’єру. Найбільший боулінг- більярд клуб на території Західної України, 14 доріжок фірми Brunswick, 11 більярдних столів та просторий лоббі -бар залишив у студентів неабиякі враження. Боулінг (від англ. bowl - куля) - це заодно і олімпійський вид спорту і одна з найпопулярніших ігор у світі. Найбільше боулінг-клубів знаходиться у США, Німеччині, Великобританії, Фінляндії, Швеції, Данії та Австралії. Шкода, що у цьому списку немає України, та все ще попереду, адже популярність боулінгу у нас почала набирати обертів відносно недавно. Боулінг - це універсальна гра, вона об'єднує людей різних за віком та соціальним статусом, з різними професіями та вподобаннями, її однаково полюбляють як хлопці, так і дівчата. Одним словом, ніяких обмежень, все що потрібно - це майстерність рук, вміння зосередитись та розрахувати свої сили, терпіння, наполегливість, ну і звичайно - бажання.

3.42222

Навчання в коледжі дозволяє не тільки здобути фахові знання, відкриває чарівний світ науки та знань, а також дає все для того, щоб студентські роки промайнули з радістю та приємними згадками про спортивні досягнення, подорожі, а також загалом веселими хвилинами у коледжі.

Уляна Дудка,
викладач циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook