Справа захисту довкілля, збереження природи та дотримання порядку в гуртожитках є обов’язком кожного студента!

29 листопада 2019 року
     28 вересня, за участі представника Національного природного парку «Голосіївський», відбулася щотижнева нарада із завідувачами гуртожитків, їх заступниками та головами студентських рад гуртожитків.

     Представник Національного природного парку «Голосіївський» Андрій Хрутьба розпочав інтерактивну міні-лекцію з подяки всім організаторам та студентам Національного університету біоресурсів і природокористування України хто брав участь у толоках та суботниках. Закликав долучатися до організації еколого-освітніх заходів з метою збереження та охорони навколишнього середовища, а особливо унікальних ботанічних пам’яток природи як елементів вагомого наукового, культурного, історичного та естетичного значення. Наголосив, що людина – це частина природи та запрошував всіх охочих брати участь у волонтерській програмі «Будні природоохоронника».
     Навчальні корпуси та гуртожитки університету знаходяться у красивому Голосіївському лісі, де збереглись старі, віком понад 300 років, дуби та липи. Справа захисту довкілля, збереження природи та примноження її багатств є обов’язком як кожного з нас, так і всього суспільства в цілому, який ми маємо чесно виконувати.

     Наступним питанням щотижневої наради було життєдіяльність студентського містечка. Обговорили важливість дотримання студентами Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитку, необхідність системного контролю за станом проживання студентів, виконання розпорядження ректора університету про перевірку гуртожитків студентського містечка деканами, їх заступниками та студентською радою. Наголосили, що в зимовий період є дуже важливим виконання в гуртожитках профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження грипу і гострих респіраторних інфекцій. Розглянули із усіма присутніми план ремонтних робіт в гуртожитках на грудень, підготовку кімнат для поселення студентів нового набору та розпочали роботу над планом робіт на 2020-2021 навчальний рік.

     Щотижнева нарада із завідувачами гуртожитків, їх заступниками та головами студентських рад гуртожитків видалась продуктивною, а виховний захід був пізнавальним, цікавим та допоміг поглибити мотиваційну складову соціальної відповідальності за збереження довкілля!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook