Публічне управління та адміністрування у ХХІ сторіччі

27 листопада 2019 року

 

 

     Аспіранти та бакалаври за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» стали учасниками ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю здобувачів вищої освіти та молодих учених «Теорія і практика публічного управління та адміністрування у ХХІ сторіччі».

     Аспіранти Національного університету біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» разом з бакалаврами за цією ж спеціальністю стали учасниками ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю здобувачів вищої освіти та молодих учених «Теорія та практика публічного управління та адміністрування у ХХІ сторіччі», яка відбулася 22 листопада 2019 року у Національній академії державного управління при Президентові України.

      

У ході конференції вони ознайомилися з новітніми підходами до публічного управління та адміністрування, які нині впроваджуються в Україні. Про це учасникам конференції доповіли Анна Коваленко - заступник керівника офісу Президента України, Олена Степаненко - представник Уповноваженого з дотримання соціальних та економічних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Тарас Мельничук - керівник Секретаріату депутатської фракції політичної партії «Слуга народу», Людмила Даменцова - заступник виконавчого директора, експерт із розроблення законодавства та управління ресурсами органів місцевого самоврядування Асоціації міст України, Андріус Стасюкінас та Вайнюс Смальскіс - представники Інституту публічного адміністрування Університету Миколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литовська Республіка).

 

Корисною та цікавою для аспірантів виявилася доповідь Михайла Винницького, керівника секретаріату Національного агентства з якості вищої освіти, який розповів про нові тенденції в сфері акредитації PhD програм. А бакалаври уважно вслухалися в презентацію Григорія Мозолевича, керівника експертної групи з питань розвитку дослідницької інфраструктури Директорату науки Міністерства освіти і науки України, який окреслив хід реформ у науковій сфері України.

 

 

 
За результатами конференції було підготовлено резолюцію для органів державної влади та вручено сертифікати учасникам.
  
Науковий потенціал студентів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» зростає з кожним місяцем навчання на обраній спеціальності. Бажаємо творчих успіхів на обраному шляху!
 
 Ірина Грищенко,
доцент кафедри публічного управління
та менеджменту інноваційної діяльності 
ННІ неперервної освіти і туризму
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook