Відкрите заняття з дисципліни «Технологія виробництва продукції рослинництва» за участю фахівця з виробництва

15 листопада 2019 року

 «Сучасні технології вирощування кукурудзи на зерно» - під такою назвою відбулось відкрите заняття з дисципліни «Технології виробництва продукції рослинництва» викладача Яроша Ю. М. зі студентами четвертого курсу спеціальності «Агрономія».

Особливим воно було тим, що в ньому брав участь випускник нашого навчального закладу - головний агроном ТОВ «Агро-Надія» із двадцятирічним стажем Волоха Олексій Михайлович.

Заняття проходило у формі виробничої наради, де обговорювалися різноманітні аспекти сучасних технологій вирощування кукурудзи в нашій грунтово-кліматичній зоні. При спілкуванні були використані схеми, діаграми, технологічні таблиці та інший інформаційний матеріал, який демонструвався на екрані. Відбувався постійний діалог: викладач – студент – практик. Тож студенти мали можливість і продемонструвати свої знання, і почути багато корисної інформації від безпосереднього виробника рослинницької продукції.

Слід відмітити і виховний аспект заняття. Адже і гість, і викладач та і самі студенти зійшлись на тому, що сучасний агроном повинен бути психологом, вміти працювати з людьми, постійно вчитись, використовувати досвід інших.

Одним словом, заняття пройшло цікаво, було змістовним і результативним.

 

Микола Демидюк, викладач коледжу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook