Лекція фахівців-практиків з біржових операцій

19 листопада 2019 року

     На запрошення кафедри товарознавства та митної справи й студентів факультету торгівлі та маркетингу Київського національного торговельно-економічного університету днями відбулася відкрита лекція доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Національного університету біоресурсів та природокористування України Резнік Надії Петрівни на тему «Організаційно-економічні особливості біржової діяльності в України» та відбулася зустріч із фахівцем «Аграрної Біржі» Благодатним Андрієм Сергійовичем.

      Гості розповіли про становлення і розвиток біржової діяльності в Україні, особливості організації бірж та технології ведення біржового торгу. Надія Петрівна розкрила зміст специфічного біржового жаргону, розповіли, що означають терміни «майнинг» і «майнингова ферма», «блокчейн» та як ці поняття пов'язані з операціями із криптовалютою.

       Андрій Сергійович зосередив увагу на особливостях фундаментального та технічного аналізу біржового ринку та інформаційних джерелах для пошуку біржової інформації таких як NASDAQ, Thomson Reuters, Bloomberg.


   

     Лекція викликала значний інтерес серед студентів, які активно ставили запрошеним фахівцям запитання і отримували вичерпні кваліфіковані відповіді. 

Анна Слободяник, 

доцент кафедри менедменту ім.проф. Й. С. Завадського

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook