Компанія “АНТІ МЕДІАМ” – партнер факультету інформаційних технологій

10 листопада 2019 року

На ІТ факультеті велика увага приділяється ознайомленню студентів з передовими інформаційними технологіями, втіленими на виробництві. Для цього постійно проводяться лекційні заняття з фахівцями відомих компаній, екскурсії студентів на виробництво, проходження виробничих практик на підприємствах ІТ-індустрії.

Важливим моментом в роботі кафедр факультету є розширення кола роботодавців, визначення сукупності вимог, які сьогодні вимагає виробництво в підготовці фахівців факультету. Так, новим партнером факультету у питання вивчення серверних технологій, технологій зберігання та передачі даних, захисту інформації стала компанія “АНТІ МЕДІАМ”.

Протягом вересня-жовтня 2019 року за участі декана факультету Олени Глазунової, доцента кафедри інформаційних систем Михайла Садка, викладачів кафедри комп’ютерних систем і мереж Юрія Матуса, інформаційних і дистанційних технологій Олександра Якобчука відбулося вже кілька зустрічей з технічним директором «АНТІ МЕДІАМ» Артемом Алопіним.

Артем познайомив викладацький та студентський колектив з технічними можливостями дата центру «Парковий», кілька раундів переговорів проведено в офісі компанії та на факультеті інформаційних технологій.

Дата-центр «Парковий» - єдиний в Україні сертифікований за рівнем надійності TIER 3, тобто будь-який компонент інженерної інфраструктури може бути виведеним з виробничої експлуатації для проведення ремонтних або регламентованих робіт без відмови у наданні послуг клієнтам. Викладачі та студенти факультету отримали можливість проходження стажування та практичного навчання на найсучаснішому обладнанні та технологіях.

В результаті такого партнерства було визначено напрями співпраці, одним з яких є доступ до обчислювальних ресурсів дата центру з мережі університету для виконання лабораторних робіт, які потребують значної кількості ресурсів для обробки та зберігання даних, а також для відпрацювання навичок роботи із серверним програмним забезпеченням, а також сплановано серію лекцій та тренінгів від фахівців компанії для студентів факультету.


Садко М.Г., доцент кафедри
інформаційних систем 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook