Перше хрещення на шоу «Протистояння»

18 жовтня 2019, 13:52
НУБіП України

 В павільйоні Національної кіностудії імені Олександра Довженка студенти першого курсу спеціальності «Журналістика»,  мали можливість зазирнути  за куліси найбільшого українського інформаційного телеканалу NEWSONE. Цього  разу майбутні журналісти – студенти НУБіП – взяли участь у ток-шоу «Протистояння».

     «Протистояння» - щоп’ятничне велике політичне адреналін-шоу на телеканалі NEWSONE, в якому політичні діячі відстоюють свою думку щодо влади, з неповторними ведучими : Василем Головановим та Діаною Панченко.

      Цієї пятниці ми були очевидцями протистоянь між: народними депутатами України :Олегом Волошиним та Нестором Шуфричем, політичним експертом- Михайлом Чаплигою, політологом- Володимиром Цибулько. Коментували та аналізували весь процес: медіаексперт -Лариса Дроздова та  політолог -Ігор Рейтерович, журналістка- Світлана Крюкова, та народний депутат -Микола Скорик. Звичайно не можна не згадати про головну подію вечора – це пряме включення із судового засідання, справи екс-першого заступника секретаря РНБО Олега Рудковського, якого звинувачують у  зловживанні службовим становищем. Так годинний прямий ефір став першим бойовим хрещенням журналістів.

          Після ефіру  нам дуже пощастило поспілкуватися та сфотографуватися з на героєм України, народним депутатом VIII скликання -Надією Савченко.

                  

Віка Колісніченко,
студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика»
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook