День куратора у місті Кам’янець - Подільський

30 вересня 2019 року

 Переповнені емоціями та незабутніми враженнями повернулись додому студенти групи М-41 економічного відділення коледжу після відвідин Кам`янець- Подільська – міста, що зберегло дух середньовіччя.

Кам’янець-Подільський – це унікальне місто зі своїм неповторним колоритом. Його називають містом семи культур.

Фортеця Кам’янець-Подільського та Старе місто об’єднані в Державний історико-архітектурний заповідник «Кам’янець», який є кандидатом в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Екскурсію розпочали студенти з площі Польський ринок біля міської Ратуші, яка вважається найдавнішою в Україні. В нійпрацює Музей історії Магдебурзького права і Музей грошей. Зараз в підвалі Ратуші знаходиться музей знарядьтортур «Суд середньовічного».

Вірменський колодязь – восьмикутна невелика будівля поруч з Ратушею. В павільйоні Вірменського колодязя проходять різні виставки. В даний час тут експонується виставка воскових фігур.

Над дорогою до Кам’янець-Подільської фортеці височить світлий і урочистий Тринітарський костел.

Візитною карткою Кам’янець-Подільського є Стара фортеця. Міць і сила середньовічних стін відчувається здалеку. Стільки загадок і доль зберігає в собі кожен камінь Старої фортеці. Всього в замку 11 веж. У кожної своя таємниця і своя історія.

Вражаючим дивом є Міські ворота – це головні ворота в місто та Турецький міст – найстаріший в Україніміст. До того ж – унікальний і єдиний в світі. Це суцільна потужна кам’янастіна, яка проходить не поперек ріки, як зазвичай, а вздовж річкового русла.

День бувдуженасиченим, надзвичайно корисним, цікавим та пізнавальним для нашої групи.

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook