Аналізуємо стан відвідування аудиторних занять на факультеті ІТ

7 жовтня 2019 року

Відповідно до наказу ректора НУБІП України «Про підвищення відповідальності за відвідування студентами аудиторних занять» від 12.09.2019 № 916 та за розпорядженням декана факультету Олени Глазунової 07 жовтня відбулися збори зі студентами факультету та наставниками академічних груп.

У ході зустрічі наставники звітували про системність у роботі зі студентами, що пропускають заняття, про заходи, які вже проведені з цими студентами та їх батьками, про планові кроки з цієї роботи. Студенти, що систематично пропускають заняття пояснювали причини частих пропусків.

     

Заступники декана проаналізували стан відвідування аудиторних занять на факультеті за даними електронного журналу відвідування, що ведеться кожним старостою академічних груп та суворо попередили студентів про відповідальність за пропуски аудиторних занять.

У результаті зустрічі були спільно напрацьовані напрямки роботи зі студентами старших курсів, які працюють, але не оформили індивідуальних графіків, про їх відповідальність та проблеми з проміжною атестацією та відпрацюванням пропущених занять.

Переконані, що спільна робота деканату, студентського активу та наставників дасть позитивні результати і відсоток присутніх на заняттях зросте.

 

Наталія Клименко,
з
аступник декана з навчальної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook