Приєднуйся до міжнародної онлайн-конференції викладачів англійської мови у Всесвітній день вчителів!

5 жовтня 2019 року

В суботу, 5 жовтня 2019 року, Британська Рада й Міжнародна асоціація викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL) святкуватимуть Всесвітній день вчителів масштабною одноденною веб-конференцією для вчителів та викладачів англійської по всьому світу, на яку можуть зареєструватися всі охочі.

Конференція почнеться з вступної презентації о 12-ій годині за київським часом (10:00 за британським). Впродовж 12 годин організатори проведуть 16 презентацій і пленарних обговорень широкої тематики, у фокусі яких - ключові пріоритети у сферах EES (Англійська мова й система освіти) та E&E (Англійська мова й іспити), і які засновані на принципах Teaching for Success (Викладання для досягнення успіху), інклюзивності й застосування технологій в освіті. Вісім із цих презентацій організовані Британською Радою й будуть проведені нашими представниками з різних регіонів світу.

 У 2019 році темою Всесвітнього дня вчителів є «Молоді вчителі та викладачі: майбутнє професії», тож на конференції будуть обговорюватися питання досягнень у сфері освіти та питання залучення й зацікавлення молоді до роботи в галузі.

Відзначити своє свято, розвинути свої вміння, отримати натхнення від спілкування з колегами й обмінятись ідеями з вчителі та викладачі з усього світу можуть в онлайн-форматі, без шкоди довкіллю від подорожей і без фінансових витрат.

Для більш детальної інформації про веб-конференцію, в тому числі спікерів і розклад події, а також реєстрації відвідайте сайт: https://conference.iatefl.org/webconference/

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook