Виїзне заняття магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

16 вересня 2019 року
м. Київ, вул. Броварський проспект, 15

11 вересня 2019 року в рамках 28 Міжнародна виставка обладнання та технології для харчової промисловості відбулося виїзне заняття магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продуцкції АПК, кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» разом із асистентом кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Тетяною Розбицькою на базі Міжнародного виставкового центру.

Мета виїзного заняття:

Проаналізувати основні проблеми національної стандартизації та якості продукції харчової промисловості з використанням сучасних методів та підходів системного аналізу. А також знайомство з новітнім ринком натуральних оболонок для продукції та сучасного харчового обладнання.

Завдання для опрацювання:

  1. Підсумувати основні проблеми національної стандартизації з використанням алгоритму декомпозиції.
  2. Описати поточний стан впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) харчового підприємства, застосувати процедури декомпозиції та агрегування.
  3. Сформулювати реальні (або теоретично можливі) невідповідності, розробити і зафіксувати необхідні коригувальні дії (якщо це застосовно).
  4. Провести аналіз та оцінка нових натуральних оболонок та сучасного харчового обладнання.
  5. Проаналізувати комплекс проведених робіт та скласти звіт.

Робота виставки INPRODMASH & UPAKOVKA :

1. Інноваційні розробки, сучасні наукові досягнення;

2. Весь спектр обладнання та технологій для харчової галузі; 

3. Спілкування з провідними фахівцями харчової промисловості; 

4. Тематичні заходи з актуальних питань харчової індустрії.

 

Тематичні напрямки, які були представлені на виставці:

1). ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

  • ·         для м’ясопереробної промисловості
  • ·         для молочної промисловості
  • ·         для хлібопекарської промисловості
  • ·         для кондитерської промисловості
  • ·         для рибної промисловості
  • ·         для переробки овочів і фруктів
  • ·         для консервної промисловості
  • ·         для масложирової промисловості
  • ·         для виробництва та розливу напоїв
  • ·         для виробництва морозива

2). ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ

3). СИСТЕМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ НА ВИРОБНИЦТВІ

4). ПРОМИСЛОВІ ХОЛОДИЛЬНІ СИСТЕМИ

5). КОМПРЕСОРИ І НАСОСИ

6). ДОПОМІЖНЕ ОБЛАДНАННЯ

7). КОНТРОЛЬНО-ВИМІРЮВАЛЬНЕ ТА АНАЛІТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

8). СКЛАДСЬКА ТА ВИРОБНИЧА ЛОГІСТИКА

9). ПРОМИСЛОВА САНІТАРІЯ

 

 

 

Враховуючи особливості діяльності підприємств харчової галузі, цінну інформацію і практичний досвід, який отримали майбутні фахівці в сфері стандартизації, сертифікації та управління якістю хочеться висловити подяку організаторам. Щира вдячність засновникам та всім хто учасника за знайомство з новинками у всіх сферах багатогранної харчової промисловості.

Дуже дякуємо за цікаву і пізнавальну виставку!


 

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації с.-г. продукції

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook