Виховання майбутнього покоління стало ключовим питанням на зборах наставників академічних груп МТФ

11 вересня 2019 року
механіко-технологічний факультет

   Деканатом механіко-технологічного факультету було ініційовано проведення зборів наставників академічних груп факультету. Збори відкрив декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович, який у своєму зверненні підняв ряд важливих питань, зокрема, розкрив завдання для наставників академічних груп, систему виховної роботи університету, закцентував увагу на напрямах виховної діяльності, надав практичні поради з організації виховної роботи наставників. Ярослав Миколайович навів цікаві приклади виховання студентської молоді, такі як проведення екскурсій визначними місцями Києва, групове відвідування музеїв, мистецьких галерей, творчих заходів. Також була піднята важлива проблема прояву агресії у студентських групах та наведені методи їх запобігання, можливості педагогічного співтовариства з попередження і подолання таких негативних явищ.

 

Заступник декан механіко-технологічного факультету Братішко Вячеслав  прокоментував проведений гуманітарно-педагогічним факультетом семінар з підвищення педагогічної майстерності наставників академічних груп НУБіП України, який відбувся 10 вересня цього року. На якому піднімалися такі питання як академічний рейтинг студента, правила проживання у гуртожитках НУБіП України, робота зі студентами-іноземцями та правила нарахування стипендії студентам тощо. Вячеслав Вячеславович наголосив, що усі методичні матеріали з актуальних питань, що обговорювались на засіданні семінару розміщені на веб-сторінці кафедри педагогіки у рубриках «Школа молодого педагога» та «Наставнику академічної групи» за адресою https://nubip.edu.ua/node/6180/15.

 

Заступник декан механіко-технологічного факультету Сівак Ігор підкреслив, що куратори - це творці студентських колективів та високоморальні наставники молодих людей, яким доручена висока місія виховання майбутнього покоління. А це складний і багатогранний процес формування особистості, створення оптимальних умов для її духовного, фізичного, психологічного та соціального розвитку. Ігор Миколайович запропонував  кураторам в рамках їхньої роботи відвідати разом зі студентами музей історії НУБіП України та музей анатомії, а наставникам першого курсу ознайомити свої групи з університетською бібліотекою. Також  Ігор Миколайович нагадав про важливість відвідування кураторами гуртожитків, ознайомлення з умовами проживання студентів та обговорення  санітарно-гігієнічних вимог та правил проживання у гуртожитку.

Куратор групи АІ-1901М Ачкевич Оксана

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook