Студенти спеціальності "Туризм" посіли третє місце в конкурсі на «Кращу спортивну групу»

3 червня 2019 року

 

 

     30-31 травня 2019 року на стадіоні НУБіП до Дня університету відбулися спортивні змагання на кращу спортивну групу 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року. Обов’язковою умовою змагань було, що 18 студентів навчальної групи обов’язково повинні прийняти участь в одній або більше вправах багатоборства. Один студент мав право брати участь у чотирьох або менше видах багатоборства. Залучати студентів з інших академічних груп до складу команди заборонялося.
До програми змагань входило 8 видів спорту, а саме: стрільба кульова, бочче, зустрічна естафета, дартс, шашки, перетягування канату, стрибки через скакалку та корпоративна сила - переміщення м’ячів. На зборах представників команди було проведено жеребкування команд на участь у кожному окремому виді програми багатоборства.
     У змаганнях брали участь 16 команд – по одній від факультету чи ННІ. ННІ післядипломної освіти  представляли студенти спеціальності "Туризм". Наша команда виборала першість зі стрільби, гри в шашки; протистояли гострій боротьбі, яка відбувалася під час змагань, розвивали в команді неабияку дружність і любов до спорту. В запеклій боротьбі  у спартакіаді наші студенти спеціальності "Туризм" ННІ післядипломної освіти посіли 3 місце. 

    Вітаємо студентів з перемогою і бажаємо не зупинятися на досягнутому.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook