НА КАФЕДРУ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗАСОБІВ У АПК ІЗ ПЕРЕМОГОЮ!!!

27 травня 2019 року
МТФ

У рамках проекту DAAD «Німецько-української магістерської програми з логістики» 24 травня в Уманському національному університеті садівництва відбувся ІІ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ НАУКОВИХ СТУДЕНТСЬКИХ РОБІТ «ЛОГІСТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ». Метою конкурсу є обмін міждисциплінарними знаннями у рамках міжрегіонального діалогу в Україні та підтримка талановитої молоді.

 

Цього року до участі у підсумковій конференції було запрошено студентів і їх наукових керівників із Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Університету державної фіскальної служби України, Одеського національного політехнічного університету, Національного університету «Львівська політехніка» й Уманського національного університету садівництва.

 

Кафедру Транспортних технологій та засобів у АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України представив студент 4 курсу Стиранкевич Генріх (науковий керівник  доц.Савченко Л.А).

 

КВАЛІФІКОВАНА КОМІСІЯ У СКЛАДІ ПРОФЕСОРА, ДОКТОРА ХАНСА-ДІТРИХА ХААСІС (КАФЕДРА МОРСЬКОГО БІЗНЕСУ І ЛОГІСТИКИ, УНІВЕРСИТЕТ М. БРЕМЕН, НІМЕЧЧИНА), ПРОФЕСОРА, ДОКТОРА ОЛЕКСАНДРА ДИМИ (КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАДИМА ГЕТЬМАНА) ТА ПРОФЕСОРА, ДОКТОРА ОЛЕКСАНДРА ШКОЛЬНОГО (УМАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ САДІВНИЦТВА) ГІДНО ОЦІНИЛА РЕЗУЛЬТАТИ ПОДАНИХ РОБІТ.

 

Оскільки особливістю даного конкурсу є його міжнародна складова, то презентації, доповіді та дискусії відбувалися на англійській мові.       

         НАУКОВА ДОПОВІДЬ СТИРАНКЕВИЧА ГЕНРІХА «ДИГІТАЛІЗАЦІЯ В ЛОГІСТИЦІ» БУЛА ПРЕДСТАВЛЕНА НА ДОСИТЬ ВИСОКОМУ РІВНІ ТА  ВИЗВАЛА ЖИВУ ДИСКУСІЮ В РЕЗУЛЬТАТІ ЯКОЇ ОТРИМАНО

 ПЕРЕМОГУ ТА 3 МІСЦЕ.

 Бажаємо Стиранкевичу Генріху не зупинятись і працювати надалі  на такому високому професійному рівні та гідно надалі професійно зростати і прославляти рідну Кафедру та Факультет. Успіхів та перемог!


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook