Chamber of Commerce Israel – Ukraine: перспективи співпраці з Стартап-школою НУБіП України

23 травня 2019 року

 

      Тільки-но відбувся другий випуск Стартап-школи НУБіП,але робота над запуском стартапів її випускників триває.
     21 травня 2019 року пройшла зустріч Державної інноваційної фінансово-кредитної установи і членів Ради торгово-промислової палати Ізраїль-Україна з випускниками Стартап-школи НУБіП.
     На ній голова Наглядової ради Торгово-промислової палати Ізраїль-Україна Євгеній Шульгін відмітив, що Ізраїль зацікавлений в активізації співпраці з Україною у галузі сільського господарства, зокрема це стосується інвестиційного розвитку та впровадження нових технологій.
     Ми бачимо перспективи співпраці з Україною і зі свого боку повністю готові працювати: зараз будуємо інфраструктуру для спільної роботи і запрошуємо вас до співпраці, зазначив він.
     Зокрема, мова йде про інноваційний, інвестиційний розвиток і просування України на світових ринках. Ізраїль готовий ділитися досвідом і сприяти впровадженню нових агротехнологій у сфері сільського господарства в Україні.
     Член правління Торгово-промислової палати Ізраїль-Україна Moshe Daniel зупинився на питаннях управління інноваційною діяльністю у військовій сфері. А представник СЕО Владислав Черкаський та радник Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Яна Підлісна обговорили питання особистого відношення власника стартапу до проекту, аспекти роботи менеджера з продуктовою командою, зміну усталених процесів і роботу з різними культурними бекграундами, розробку та розвиток продуктів, товарів, технологій, масштабування та ін.
     Після зустрічей відбулася презентація створених робочих прототипів стартапів НУБіП, які їхні автори мають бажання комерціалізувати та запустити у серійне виробництво.
Ірина Білоус
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook