Поєднання теорії і практики в коледжі

18 травня 2019 року

Добігає кінця проходження навчальної практики студентами-агрономами з дисципліни «Насінництво і селекція» на базі Всеукраїнського наукового інституту селекції.

Вимога часу – максимально зблизити теорію і практику. Набуття безцінного досвіду в умовах виробництва, практичних умінь та навичок – це основна мета організації практичного навчання в коледжі.

Продовжуючи виконання завдань практики студенти проводять селекційні роботи з ріпаком: займаються організацією ізоляції рослин від перехресного запилення на селекційних ділянках та ділянках розмноження, з метою отримання нового, якісного селекційного матеріалу.

Керівником практики була організована екскурсія практикантів до біотехнологічної лабораторії інституту, де студентам було продемонстровано лабораторне обладнання, що використовується для вирощування і розмноження рослин в лабораторних умовах, а також докладно проаналізовано поетапну технологію даної методики.

Дякуємо керівництву ТОВ «ВНІС» за надану можливість проходження практики на базі інституту студентами коледжу, можливість навчання у виробничих умовах вирішувати завдання, що потребують не тільки професійних знань і навичок, а й уміння оперативно реагувати на проблемні ситуації, що виникають, також творчого підходу до справи в цілому.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook