Освіта – бізнес – виховання

7 травня 2019 року
 Чиста вода – це джерело здоров'я. Важливим аспектом у вирішенні проблеми чистої води є знання підростаючого покоління про навколишнє середовище та екологічне виховання всього населення.
З метою підвищення екологічної свідомості здобувачів вищої освіти та впровадження нового тренду – практично-орієнтованого навчання студенти групи 105 – Т спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали міжнародну компанію «Ecosoft».
            Ecosoft - міжнародна компанія-виробник фільтрів для очищення води, заснована в 1991 році в Україні;  один із п'яти унікальних світових виробників, які пропонують весь асортимент продуктів: від фільтрів-глечиків до промислових систем зворотного осмосу.
            У рамках екскурсії продуктолог компанії Ecosoft Анастасія Горова ознайомила студентів із  способами надходження води до споживача та високоефективними технологіями компанії для очищення природних вод України, провела цікаву, інформативно насичену екскурсію з ознайомленням з технологічним процесом виробництва продуктів компанії. Менеджер з персоналу Наталія Шуміліна наголосила, що сучасний фахівець, крім фахових компетенцій, повинен володіти іноземною мовою, вміти комунікувати і працювати в команді.
            Студенти не лише  дізналися  про принципи роботи компанії, але й дегустували очищену воду, отримали  фільтр – глечики для очищення води як подарунки, за що висловлюємо щиру подяку керівникам компанії Ecosoft.
 
 
Ірина Вінник,

викладач циклової комісії маркетингу і торгівлі 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook