Зустріч студентів з менеджером Норвезької компанії MENY AS

6 травня 2019 року

На факультеті аграрного менеджменту відбулася зустріч студентів 3 курсу з Вікторією Грімен, менеджером відділу сирів Норвезької компанії MENY AS, власницею Norges Gruppen у Бергені, Норвегія.

Зустріч відбулася в рамках гуртка «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на запрошення доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерини Алексеєвої.

Сама Вікторія Грімен є українкою за походженням, корінною киянкою. Виїхавши майже п'ятнадцять років тому в Норвегію, вона зуміла досягти суттєвого професійного успіху на теренах своєї нової Батьківщини. Зазначимо, що з 2018 року Вікторія Грімен отримала посаду судді Міжнародного нагородження кращих сирів світу World cheese awards, що у світі сирів можна порівняти з такою нагородою, як, наприклад, «Оскар» у кінематографі, тобто є найвищою.

  

Під час лекції Вікторія Грімен розповіла про особливості роботи менеджера в Норвегії, зокрема у секторі виробництва та реалізації сирів. Окрім того, студенти дізналися про особливості навчання в Норвегії та можливості для самореалізації. На запитання студентів про економічні умови життя в країні Вікторія Грімен розповіла про середній рівень заробітних плат, можливості працевлаштування та рівень цін. Звичайно, наголос було зроблено також на необхідності опанування іноземними мовами, причому однієї англійської уже, однозначно, недостатньо у вимірах сьогодення.

Студенти проявили зацікавленість, жваво задавали питання та не поспішали покидати стіни аудиторії наприкінці.

 

Катерина Алексеєва
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook