Жіноча збірна НУБіП України з міні-футболу блискуче перемогла команду КНУ ім. Т. Шевченка

18 квітня 2019, 23:16
   16 квітня в спортивному комплексі КНУ ім. Тараса Шевченка відбулася товариська гра з футзалу між жіночими збірними НУБіП України та КНУ ім. Тараса Шевченка.

     Наша команда наполегливо готувалася до гри та була налаштована лише на перемогу. На жаль, під час розминки, прикру травму отримала капітан команди Олеся Гранат (ф-т землевпорядкування), тож дівчатам довелось грати без основного бомбардира, що з перших хвилин матчу далося взнаки – на четвертій хвилині гри суперники відкрили рахунок. Керівник збірної команди, старший викладач кафедри фізичного виховання Валерій Прохніч одразу скористався тайм-аутом, аби внести певні тактичні корективи у хід гри. Такі зміни дали позитивний результат, дівчата зуміли опанувати себе і на десятій хвилині гри Анна Куцан (ф-т тваринництва та водних біоресурсів) потужним пострілом відзначилася у воротах суперника. Рахунок зрівнявся, 1:1. Це додало нашим футболісткам впевненості в своїх силах та наснаги боротися за перемогу. Суперниці намагалися переламати хід гри на свою користь, та натомість, Анна Куцан завдяки вдалим перехопленням м’яча реалізувала ще два гольові моменти. Перший тайм завершився з рахунком 3:1 на нашу користь.

     Другий тайм почався трохи повільніше. Видно було, що гравці обох команд втомилися. Втративши концентрацію, наша нападниця зробила невдалий пас, а суперниця встигла перехопити м`яч і забила гол, скоротивши розрив у рахунку. Та останню крапку у матчі поставила Вікторія Огороднік (юридичний ф-т), вивівши нашу команду уперед з рахунком 4:2.

Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з перемогою і бажаємо Олесі Гранат швидкого одужання!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook