Реалізовуючи програму "Голосіївська ініціатива": створюємо нові сучасні лабораторії на факультеті ветеринарної медицини

17 квітня 2019 року

Створення нових сучасних лабораторій є необхідністю сьогодення. Зокрема, це стосується підготовки висококваліфікованих фахівців ветеринарної медицини.

Так, відповідно до планів, що прописані в "Голосіївській ініціативі", в тому числі з метою підготовки до відзначення 100-річчя факультету ветеринарної медицини у жовтні 2020 р., у програмі розвитку навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» розпочато формування лабораторії «Ветеринарної дієтології і альтернативних методів навчання», у якій в освітній процес при підготовці студентів факультету ветеринарної медицини впроваджуватимуться нові форми навчання.

Створення лабораторії відбувається за підтримки роботодавців і випускників факультету, колег та друзів, та згідно підписаної угоди про співробітництво з Товариством з обмеженою відповідальністю «Нестле Україна». Новостворена лабораторія сприятиме не лише становленню новітніх підходів у діагностиці хвороб та лікуванні тварин, а й формуванню відповідної професійної культури у майбутніх фахівців.

 

Після завершених ремонтних робіт лабораторія буде облаштована відповідними сучасними навчально-технічними засобами та обладнанням.

Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський
Завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В'ячеслав Соломон

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook