15 квітня 2019 р. у конф. залі о 13:15 відбудеться засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин

9 квітня 2019 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Розгляд дисертації Жулінської Оксани Степанівни, здобувача кафедри акушерства і біотехнології репродукції тварин Білоцерківського національного аграрного університету на тему: «Клініко-лабораторні критерії контролю і прогнозування репродуктивної функції в овець та методи її стимуляції», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.07 «Ветеринарне акушерство».
Науковий керівник: Власенко С. А. – завідувач кафедри акушерства і біотехнології репродукції тварин Білоцерківського національного аграрного університету, доктор ветеринарних наук, доцент.
Рецензенти: Малюк М. О., д. вет. н., доцент; Лакатош В. М., к. вет. н., доцент.

2. Розгляд дисертації Голіка Миколи Олександровича, здобувача Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів на тему: «Крайова епізоотологія та оральна вакцинопрофілактика сказу в Чернігівській області», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.03 «Ветеринарна мікробіологія, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія».
Науковий керівник: Недосєков В. В. – завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи НУБіП України, доктор ветеринарних наук, доцент.
Рецензенти: Скибіцький В. Г., д. вет. н., професор; Мельник В. В., к. вет. н., доцент.

3. Про роботу ННЛ «Центр репродуктології дрібних домашніх тварин з банком сперми» на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин та перспективи створення нових навчально-наукових лабораторій. (Доповідає: завідувач кафедри, доц. Вальчук О. А., проф. Засєкін Д. А.).

4. Про підготовку та проведення Міжнародної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, аспірантів та студентів ФВМ у 2019 році (Доповідає: проф. Засєкін Д.А., проф. Недосєков В.В.).

5. Різне.

Голова науково-технічної ради
НДІ здоров’я тварин, д.вет.н., професор Д.А. Засєкін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook