Студенти НУБіП України прийняли участь в 9th NOVA POSHTA KYIV HALF MARATHON

8 квітня 2019, 22:38
м. Київ

6-7 квітня 2019 року в Києві стартував 9th NOVA POSHTA KYIV HALF MARATHON.

6 квітня змагання відбувалися на території Національного комплексу «Єкспоцентр України», де спортсмени стартували на дистанції 4,2 км. Участь в цьому забігові прийняли 1767 школярів, студентів та вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл,  серед яких 17 представників НУБіП України.

Найкращі результати серед наших студентів продемонстрували Ольга Гнатюк (факультет ветеринарної медицини) – 6 місце, Сергій Бабій (агробіологічний факультет) – 25 місце.  

7 квітня на Контрактовій площі спортсмени позмагалися на дистанції  21,095 км і 10 км. Студенти НУБіП України, Євгеній Бриндак (факультет конструювання та дизайну) і Дмитро Доненко (агробіологічний факультет) стартували на дистанції 10 км і продемонстрували високі результати, зайняли відповідно 7 та 10 місця, серед 1388 часників від 17 до 60 років. В жіночому забігові змагалися 1086 учасниць.

Крім того вперше в Україні в рамках Київського півмарафону відбувся престижний міжнародний старт – Чемпіонат Балканських Країн з легкої атлетики під егідою Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій, до складу якої вперше увійшла Україна. Все це одразу ж створило величезну конкуренцію серед професійних спортсменів з України, Європи та країн СНД. Загалом, за два дні змагань на старт вийшло понад 12 836 бігунів із 57 країн.

Вітаємо наших спортсменів та керівника секції, Риму Дубовік з успішним стартом легкоатлетичного сезону!

Олена Отрошко,

 викладач кафедри фізичного виховання,

гуманітарно-педагогічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook