День відкритих дверей в Бережанському агротехнічному інституті

3 квітня 2019 року

DSC 0921   Дні відкритих дверей – це вже традиція у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», що залишають приємні спогади не тільки в абітурієнтів, а й у працівників вишу.  Протягом навчального року в  інституті гостювали майбутні вступники з різних шкіл нашого регіону, а сьогодні, 2 квітня 2019 року, гостями заходу стали учні ЗОШ І-ІІІ ступенів з Козівського району (с. Городище, с. Вікторівка, с. Конюхи, с. Ценів)  та Бережанського району (с. Рекшин, с. Жуків, с. Нараїв, с. Рогачин, с. Мечищів, с. Куряни, с. Куропатники).


 

IMG 9629DSC 0775   Зустріч розпочалася в конференційній залі вишу, де школярі  поспілкувалися з керівництвом інституту, відповідальним секретарем приймальної комісії та деканами, які розповіли молоді про особливості навчання у нашому інституті, перспективи працевлаштування і звичайно про умови вступу на кожну спеціальність.

DSC 0807DSC 0825   Під час спілкування з старшокласниками та їх наставниками директор інституту, професор Мирон Миколайович Жибак зосередив увагу на важливості здобуття вищої освіти. «Будьте наполегливими й ніколи не зупиняйтесь на досягнутому. Ваше майбутнє – у ваших руках!». 

   Для гарного настрою увазі присутніх в залі було представлено декілька пісенних номерів студентами – учасниками художньої самодіяльності.

DSC 0849DSC 0901З цікавістю учні та вчителі сприйняли екскурсію навчальним закладом, яку проводили декани та НПП факультетів. Вони відвідали сучасні аудиторії, фахові виробничі та мультимедійні навчальні лабораторії вишу, побачили потужну матеріально-технічну базу.    

DSC 0112DSC 0083   Молоді люди захоплено ділилися враженнями й планами на майбутнє за частуванням теплого чаю з солодощами.

DSC 0212DSC 0269   Надіємось, що проведений захід   допоміг вступникам більш детально дізнатися про  студентське життя, побачити великі перспективи, які гарантує навчання в нашому інституті. 

DSC 0133

Надія Островська, методист з профорієнтаційної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook