Катерина Мамчур – призерка ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з психології

5 квітня 2019 року
     03 квітня відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з психології. Студенти спеціальності «Психологія» гуманітарно-педагогічного факультету не оминули нагоди проявити свої знання та вміння: вони гідно змагалися на першому етапі в стінах рідного університету, а потім визначили переможця – студентку 2 курсу Катерину Мамчур і доручити їй представляти університет на Всеукраїнському рівні.

     Студентка гідно представила наукову школу кафедри психології на всеукраїнських наукових перегонах, що відбулися в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди. Вона легко впоралася із тестовими завданнями, натхненно доповіла про результати свого дослідження, переконливо відповідала на запитання, поставлені експертами-науковцями. Тож і результат потішив учасницю – вона посіла друге призове місце.

     Першим із перемогою Катерину привітав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, адже щиро вболівав за свою студентку, вірив у її можливості, здібності, підтримував у підготовці. Не забарився із поздоровленнями й завідувач кафедри психології Віталій Шмаргун, який подякував і учасниці, і науковому керівникові – доценту кафедри психології Ірині Мартинюк.
     Колектив щиро радіє першим успіхам студентів нової спеціальності. Ця перемога – результат творчої взаємодії викладачів та студентів, ґрунтовної професійної підготовки, що здійснюється на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Омельченко Людмила,
доцент кафедри психологі

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook