Засідання вченої ради факультету №9 від 16.04.2019р. об 13.30 год. в читальній залі 4 начального корпусу

1 квітня 2019 року
4 корпус, читальний зал

Засідання вченої ради факультету №9 від 16.04.2019р. об 13.30 год. в читальній залі 4 начального корпусу

 

Порядок денний:

1.       Про результати попередньої планової перевірки щодо забезпечення матеріально-технічними засобами лабораторій та інших закріплених за кафедрами приміщень (доповідають завідувачі кафедр).

2.       Про хід профорієнтаційної роботи, залучення слухачів до підготовчих курсів і участь в Олімпіадах для вступників-випускників шкіл (доповідають завідувачі кафедр).

3.       Про матеріально-технічне та навчально-методичне забезпечення практичної підготовки в базових господарствах і центрах (доповідають заступник декана: доц. Сикало О.О., доц. Дрозд П.Ю., доц. Рибалко Ю.В.).

4.       Про хід виконання плану роботи та завдань студентської організації факультету (доповідає голова студентської організації факультету Дар’я Орехова).

5.       Про підготовку до проведення Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» (доповідає завідувач кафедри загальної екології та БЖД проф. Боголюбов В.М.).

6.       Про підготовку до проведення VІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Екологія – філософія існування людства», присвяченої 20-річчю спеціальності «Екологія» (доповідає завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю проф. Чайка В.М.).

7.       Різне.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook