ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

13 березня 2019 року

Сучасний ринок праці вимагає від випускника вишу вміння використовувати набуті теоретичні знання у нестандартних ситуаціях і тих, що постійно зазнають змін: здійснюється своєрідний перехід від суспільства, в якому віддають перевагу знанням, до суспільства, яке складається із компетентних громадян. Поєднання теоретичної і практичної підготовки, інтеграція навчання з науково-дослідною та експериментальною роботою сприятимуть практичній спрямованості навчання, активному пошуку та впровадженню нетрадиційних форм і методів навчання студентів, формуванню цілісної особистості майбутніх фахівців.


 

 

З метою практичного ознайомлення студентів з особливостями організації роботи сільськогосподарських підприємств та закріплення теоретичних знань з дисциплін «Організація виробництва»«Організація агробізнесу»«Організація і планування аграрного виробництва»«Економіка сільськогосподарського виробництва»«Фінансовий облік» 6 березня 2019 р. науково-педагогічними працівниками кафедр економіки підприємства та обліку і аудиту було організовано виїзне практичне заняття у приватно-орендне підприємство «Урманське» Бережанського району.

Під час заняття студенти ознайомилися з організацією виробництва, економічною діяльністю ПОП «Урманське», новітніми технологіями, які забезпечують підвищення продуктивності тварин та покращення якості продукції.

Спеціалісти підприємства розповіли студентам про організацію бухгалтерського обліку, форми та системи оплати праці у ПОП «Урманське».

На занятті студенти мали змогу оцінити всі елементи організації виробництва сільськогосподарської продукції на досліджуваному підприємстві.

Подібні заходи сприяють засвоєнню теоретичних і практичних навичок, які студенти отримують під час навчання в ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» на лекційних та практичних заняттях.

Ірина Гурська,
завідувач кафедри економіки підприємства
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook