Олена Усенко: Перевагами НУБіП при виборі вишу стали сучасна матеріально-технічна база та соціальна інфраструктура університету

9 березня 2019 року
     Випускниця Київського професійно-педагогічного коледжу ім. Антона Макаренка Олена Усенко планує продовжити навчання в НУБіП і опанувати нову тут спеціальність – «Готельно-ресторанна справа». Про причини такого вибору – наша розмова.
  • Звідки дізналася про НУБіП?

     – Від викладача кафедри аграрного консалтингу і туризму, яка проводила профорієнтацію у нашому коледжі та з офіційного сайту університету. Вирішальними ж перевагами НУБіП у виборі університету стали міжнародні практики в навчальному процесі, сучасна матеріально-технічна база та соціальна інфраструктура університету.

  • Що стало вирішальним при виборі спеціальності?

     – Я обрала спеціальність «Готельно-ресторанна справа» тому, що бачу перспективи працевлаштування. Міжнародний характер бізнесу дозволить мені працювати в будь-якій країні світу.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – Подорожую, малюю, граю в волейбол і завжди рада новим знайомствам.

  • Про що мрієш і де б хотіла працювати у майбутньому?

     – Вступити в НУБіП на спеціальність «Готельно-ресторанна справа» та отримати диплом. Мрію вивчити досконало декілька іноземних мов, оскільки без цього не має перспектив у майбутньому та побувати в усіх куточках України і світу.

Розмовляла доцент кафедри
аграрного консалтингу і туризму
Ірина Кудінова


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook