Лекція від професора Єльського університету Чедвіка Олівера на Google Earth Summit

3 березня 2019 року
Mountain View, California

Шановні відвідувачі сайту та підписники офіційної сторінки Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж у Facebook, нині Ви маєте прекрасну можливість переглянути лекцію одного з найкращих науковців світового рівня та незмінним партнером Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБіП України Чедвіка Діаринга Олівера (Chadwick Dearing Oliver) – «Супутникові технології для підтримання біорізноманіття лісів, оцінювання вуглецю та розвитку суспільства на планеті».

Проф. Чед Олівер (Chad Oliver)

Професор Чед Олівер є директором Глобального інституту сталого ведення лісового господарства Єльського університету та почесним професором НУБіП України, який займається дослідженнями росту й розвитку лісів та ефективного ведення лісового господарства з врахуванням їх біологічних і екологічних функцій та властивостей. Результати його плідної роботи висвітлені в наукових публікаціях, підручниках та монографіях, які свого часу було використано для створення унікального програмного забезпечення Landscape Management System (система управління ландшафтом, див рис. нижче).

Ця система дозволила інтегрувати бази даних про інвентаризацію лісів, моделі росту дерев та насаджень, а також аналітичні інструменти та візуалізувати їх з метою оцінювання альтернативних шляхів управління лісами на рівні окремого насадження та ландшафту в цілому.

 

Посилання на лекцію:

 

 

 Посилання на офіційну сторінку професора Чеда Олівера: environment.yale.edu/profile/oliver/

 

 

Василь Гуменюк, доцент кафедри лісівництва, 
співробітник Регіонального Східноєвропейського 
центру моніторингу пожеж

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook