Продовжуємо профорієнтаційну роботу серед школярів

15 лютого 2019 року
м. Переяслав-Хмельницький Київської обл.

12 лютого 2019 року професор кафедри гідробіології та іхтіології, доктор ветеринарних наук, доцент Данчук Олексій Володимирович відвідав загальноосвітні школи м.Переяслав-Хмельницький Київської області. Учні 10-х та 11-х класів із захопленням сприймали інформацію про структуру та історію Національного університету біоресурсів і природокористування України. Особливу увагу майбутніх абітурієнтів Данчук О. В. звернув  на переваги навчання у нашому університеті, ознайомив їх з напрямами підготовки та умовами вступу. Випускники були зацікавлені можливістю отримати додаткові бали до сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання їх знань  за рахунок участі в університетській олімпіаді з основних дисциплін та за рахунок успішного закінчення підготовчих курсів до здачі ЗНО для вступників.

Серед іншого Данчук О. В. надав інформацію школярам 10–11 класів щодо умов вступу та навчання на факультеті тваринництва та водних ресурсів, що здійснює підготовку сучасних та актуальних в умовах сьогодення фахівців у галузі тваринництва та рибництва (204 – “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та 207 - “Водні біоресурси та аквакультура”), розповів про перспективи працевлаштування та подальше навчання у магістратурі.

Висловлюємо подяку за організацію профорієнтаційної роботи депутату міської ради, генеральному директору «Сімекс-Альянс Україна», кандидату ветеринарних наук В’ячеславу Саулку та керівництву шкіл.

Доцент кафедри Данчук О.В.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook