Економіст не обов’язково має бути зацикленим на точності і цифрах, творчий підхід завжди ціниться дорожче

15 лютого 2019 року

    Протягом двох тижнів в обласній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського у Кропивницькому можна було побачити 110 робіт фотохудожників Кіровоградської області.

   Одним із учасників виставки був студент економічного факультету, Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниВладислав Давидов.
   «Дуже приємно бачити свою роботу в експозиції найкращих фотохудожників області. Ця виставка дала можливість оцінити свій рівень та вказала на що треба звернути увагу», – сказав Влад.

  Для участі у «ФотоКропі» митці надіслали близько 500 світлин. Найкращі конкурсні роботи потрапили до каталогу, а учасників обласної фотовиставки нагородили дипломами.
  «Ми поставили велику крапку на тому, що зробили у минулому році. Тепер наше завдання – закарбовувати нові моменти життя», – зазначив голова обласної організації Національної спілки фотохудожників України Олег Шрамко.

Також 25 січня 2019 року Приватна Галерея "Єлисаветград" презентувала новий проект - Виставки фотографій юних фотофматорів. На першу виставку надійшло близько 256 фотографій від 47 фотографів. Крім українських учасників на виставку прислали свої роботи фотографи з Естонії і Китая.   Україна була представлена роботами фотографів з Києва, Кропивницького, Запоріжжя, Кривого Рогу, Харкова, Бобринця, Добровеличківки, Світловодська і Новоукраїнки.

    Назвою виставки взяті слова української поетеси Ліни Костенко

«Звичайна собі мить. Звичайна хата з комином.
На росах і дощах настояний бузок.
Оця реальна мить вже завтра буде спомином,
а післязавтра – казкою казок».
  І тут наш одногрупник прийняв участь в експозиції. На рахунку нашого студента - це вже 3-я виставка протягом року.
Економіст не обов’язково має бути зацикленим на точності і цифрах, творчий підхід завжди ціниться дорожче.
 
Гайдай Діана 
староста 2 СТ курсу 5 групи
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook