Продовжуємо розмову з першокурсниками: Данило Дзевін - студент ОП «Професійна освіта»

9 лютого 2019, 18:16

Сьогодні про вибір місця для навчання розмовляємо з випускником спеціалізованої школи №185 імені Володимира Вернадського з поглибленим вивченням фізико-математичних дисциплін, а нині студентом 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету ОП «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства) Дзевіним Данилом.

- Данило, розкажи будь ласка про себе.

- Мене звуть Данило, мені 18 років. Все життя прожив у місті Києві, я киянин,  хоча вважаю, що з містом погано знайомий, бо багато сиджу вдома. До навчання в університеті багато подорожував Україною разом з батьками. Ми відвідували пам’ятні місця України - від відомих усім Львівських замків до маловідомих скіфських курганів, середньовічних та козацьких фортець, маєтків відомих особистостей, таких як Богдан Хмельницький. Я займаюся музикою,  граю на флейті та цікавлюся усією музикою, що прийдеться мені до смаку (від класичної: Иоганн Себастьян Бах, Роберт Шуман до сучасного року та навіть музики з комп’ютерних ігор). Улюблена моя розвага - це комп’ютерні ігри, вони добре допомагають розслабитися, абстрагуватися та розважитися. Ще полюбляю сидіти влітку та навесні під сонцем, коли дме прохолодний вітер, мені дуже подобається відчуття  тепла і прохолоди одночасно, це створює таку собі неоднозначність. Ще я полюбляю фотографувати.

- Чому ти вирішив здобувати вищу освіту, яку обрав освітню програму і чому?

- Тому що наявність вищої освіти та конкретної спеціалізації дає більше можливостей для постановки цілей та розвитку в житті. Я обрав ОП «Професійна освіта» через те, що вона дає більш широкі можливості для працевлаштування за спеціальністю та для моєї самореалізації.

- Данило, скажи будь ласка, чому серед усіх університетів ти обрав саме НУБіП України? Які переваги НУБіП тебе зацікавили?

- Мене зацікавила, в першу чергу, гарна якість навчання,  а відповідно і високий рейтинг університету. Також я звернув увагу на розташування університету поряд з моїм місцем проживання, що дуже зручно.

- Чим цікавишся крім навчання і про що мрієш?

- Як я вже говорив, цікавлюся музикою та сам граю на флейті. Полюбляю розважатися за комп’ютерними іграми. Люблю подорожувати, фотографувати   та займаюся різного роду рукоділлям. Робив, наприклад, вироби з бісеру (тваринки, прикраси) та деякі вироби з дерева. На моєму рахунку: меч, лук з берези та світильник з дерева та металу (на фото). Як і всі, я мрію про щастя для себе і для усіх людей.

Розмовляла наставник групи,
доцент кафедри педагогіки Маценко Л.М.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook