Про символ Китайського Нового 2019 року – про Жовту Земляну Свиню

6 лютого 2019, 12:20

За китайським календарем Новий 2019 рік починається у лютому, п’ятого числа.  Як відомо, 2019 рік пройде під символом Жовтої Земляної Свині (Кабана). Чого ж чекати від грайливої свинки у 2019 році?

Свиня, насправді, дуже цікаве і загадкове створіння, хоча рідко хто приділяє їй багато уваги. Але у неї є свої якості, які і відрізняють її від інших тварин - символів року. Жовта Свиня домовита і господарська. Також свиня любить все інтелектуальне, любить пізнавати нове і набиратися знань, але цілі ставити не дуже любить. Якщо ви захочете вивчити третю іноземну мову, то можете багато забути в другій. Якщо будете читати, то вже через пару днів не згадаєте, що ж там таке було. Тому, якщо вирішили чомусь навчатися, розплануйте все до дрібниць. Спочатку точно виберіть, якою буде ваша мета, який напрям для її досягнення краще обрати, а вже потім записуйтеся на курси. Однак цей рік буде вдалим для студентів і школярів. А ті, хто закінчив навчальний заклад недавно, зможуть знайти гарну роботу. А ось ті, у кого робота буде пов'язана з творчістю, отримають подвійну порцію удачі від Свині.

І ще одне. Свиня дуже трепетно ставиться до сімейних традицій, не порушує принципи і обіцянки. Також важливо приділити час батькам і бабусям з дідусями. Якщо будете влаштовувати сімейні вечори, турбуватися за здоров'я і добробут близьких, без нагороди не залишитеся.

А головна якість східного знака - щирість. Свиня завжди чесна і відкрита, підтримує таких же людей і не маніпулює ними.

Вам потрібно просто більше робити добрих справ, піклуватися про свою душу. Якщо посварилися з кимось - помиріться, навіть з ворогами. Якщо давно не спілкувалися з друзями - саме час відновити стосунки. Якщо колись хотіли допомогти знедоленому, посадити дерево, дати більше грошей на чай худорлявому офіціантові - зробіть це. Після цього у вас відразу ж все покращиться. Але не перегравайте, не потрібно лізти в душу людям, яким ви явно не подобаєтеся, або які викликають у вас неприязнь. Лицемірство не для Свині. Просто уникайте неприємних особистостей і не збирайте негативну енергію.

Почуття обов'язку - ще одна важлива характеристика Свині і року. Виконуйте обіцянки, допомагайте іншим, підтримуйте їх, дбайте. Свинці не важливо, який ви знак за східним гороскопом або за знаком Зодіаку, яка у вас стихія і колір. Їй головне, щоб ви були добрими, чуйними і відкритими людьми.

          Тож від усієї душі бажаємо усім мирного неба над землею, міцного здоров’я, щастя, душевної рівноваги, оптимізму та стійкості духу, нових наукових і творчих відкриттів, гідних нагород. Хай у 2019 році Вас минають усі негаразди, а Ваші оселі наповняться любов’ю, злагодою та добробутом.

Найкращі побажаннями і співробітникам кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві! Саме на цій кафедрі студенти одержують поглиблені знання щодо фізіології свині, умов її утримання, годівлі тощо.

 

Іванна Тищук, Марія Матвійчук, Марина Курильчук,

 студентки 2-го курсу

скороченого терміну навчання факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook