«Зелений тиждень» в Берліні за участю представників НУБіП

31 січня 2019 року
     У черговий раз у Німеччині пройшла міжнародна виставка «Зелений тиждень 2019» (Grune Whoche 2019), яка традиційно проводиться у Берліні (Німеччина). На ній вже не вперше побували і представники НУБіП.


     У межах цьогорічного «Зеленого тижня» ми зустрілись з координатором програми IMA Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф Р. Шлаудерером і очільником департаменту Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Г. Бегером. Обговорювалась розбудова партнерських відносин та формування мережі співпраці з університетами країн Африки (Туніс, Ефіопія, Бенін, Уганда) спільно з вишами – партнерами України та Німеччини, в т.ч. НУБіП. Це сприятиме збільшенню у нас кількість студентів з інших країн, розвитку англомовних магістерських програм.
     Ми мали і можливість відвідати AGCO саміт 2019, що проводився в межах «Зеленого тижня». Теми, що розглядались тут, стосувалися застосуванню сучасних інформаційних технологій в сільському господарстві та підтримки розвитку галузі в країнах Африки.

     Принагідно представники НУБіП пропагували університет, його можливості і перспективи. Зокрема, це стосувалося міжнародних проектів програми Erasmus+ «Від теоретично-орієнтованого до практичного навчання в аграрній сфері / TOPAS» (координатор декан економічного факультету Анатолій Діброва) та «Ukrainian Farm Management Data / UFMD».

 

     Обговорювалося питання подальшої розбудови партнерських стосунків та реалізації проекту UFMD з командою ADT агентства – одного з найбільших підрозділів Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини. 

Катерина Тужик,
національний координатор проекту UFMD


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook