Викладачі кафедри прийняли участь у міжнародній конференції з публікацією в Скопус

28 січня 2019 року

26-27 січня 2019 р. у Києві відбулась Друга міжнародна конференція з комп'ютерних наук, інженерії та освітніх програм (ICCSEEA2019) в якій прийняли участь з постерними доповідями завідувач кафедри професор Валерій Лахно та доцент Дмитро Касаткін.


Конференція організована спільно Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» та Міжнародною дослідницькою асоціацією сучасної освіти та інформатики (RAMECS). ICCSEEA2018 об'єднає провідних дослідників з країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Північної Америки, Європи та всього світу для обміну результатами своїх досліджень і вирішення відкритих проблем у сфері комп'ютерних наук, інженерії та освітніх програм.

 

Організація такої конференції є одним з прикладів зростання українсько-китайського співробітництва в різних галузях науки і освіти. Офіційна мова конференції - англійська, всі статті написані та представлені англійською мовою, а реєстрація конференції була безкоштовна для українських авторів.

Тетяна Осипова

доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook