Плавці збірної НУБіП України прийняли участь у всеукраїнських аматорських змаганнях

26 грудня 2018 року

     Минулими вихідними в місті Бровари в басейні «Купава» відбулися аматорські змагання з плавання – Третій LIVE.LOVE Swim Open Cup. Це щорічні всеукраїнські змагання з плавання, в яких приймають участь всі бажаючі, котрі не мають спортивного розряду вище кандидата у майстри спорту і отримують унікальну можливість продемонструвати, вдосконалити і оцінити свої вміння і навички в непрофесійному спорті. Запливи відбувалися на таких дистанціях: 50 м (вільний стиль, брас, батерфляй, на спині); 100 м (вільний стиль, брас, батерфляй, на спині); 200 м (вільний стиль); естафета 4 × 50 м = 200 м (вільний стиль, склад команд – тільки змішаний Ч + Ч + Ж + Ж). Участь в змаганнях прийняли близько 500 учасників, віком від 18 років.

     Збірну НУБіП України з плавання на цих змаганнях представляли двоє учасників: Дмитро Одинець (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження) на дистанції 100 м вільним стилем і зайняв 5 місце з результатом 58,90 сек. та Олександр Кириша (економічний факультет) на дистанції 50 м на спині і зайняв 1 місце з результатом 35,75 сек. Варто зазначити, що Олександр Кириша, незмінний капітан нашої команди і минулорічний випускник економічного факультету (за регламентом студентських змагань, випускник має право виступати за свій ЗВО на протязі одного року після випуску) вже тричі, після отримання диплому, приймав участь в змаганнях у складі НУБіП України чим дуже допомагав нашій команді.

     Всі учасники змагань «Третій LIVE.LOVE Swim Open Cup» отримали пам’ятні призи, професійну фотосесію, нових друзів та заряд позитивних емоцій на цілий рік.

Вітаємо наших плавців та бажаємо ще більше вдалих стартів!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook