Випуск магістрів факультету інформаційних технологій: шлях в успішне життя розпочато!

21 грудня 2018 року
     21 грудня 2018 року на факультеті інформаційних технологій відбувся випуск магістрів, які сьогодні продовжили свій вже не студентський життєвий шлях. Всього дипломи магістрів отримали 39 випускників, які навчалися за освітніми програмами «Економічна кібернетика», «Інформаційні управляючі системи та технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг».
     Із вітальними словами до своїх випускників звернулись їх наставники академічних груп Галаєва Людмила Валентинівна та Баранова Тетяна Альфредівна, які побажали їм творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх їх мрій і життєвих планів. 
     Продовженням свята були слова вдячності від студентів у виступах старост академічних груп Олександра Сабіщенка та Лілії Михалюк.
     З напутнім словом до випускників звернулась декан факультету Глазунова Олена Григорівна, яка тепло та зворушливо привітала магістрів, побажала їм гарної долі, професійного зростання та справжнього визнання їх знань, умінь та досвіду отриманого у стінах рідного факультету та зачитала. Також Оленою Григорівною було зачитано накази про завершення навчання та разом із Голуб Беллою Львівною, завідувачем кафедри комп’ютерних науки та Скрипником Андрієм Васильовичем, завідувачем кафедри економічної кібернетики та вручено дипломи про вищу освіту.
     Для кожного випускника прозвучали щирі вітання та згадувалися найбільш яскраві моменти навчання на факультету та в університеті зокрема.
     Окрім того, грамотами та подяками факультету й університету були нагороджені Максим Довбиш – за високі спортивні досягнення, Артем Кульгейко – за активну громадську позицію та участь у студентській раді гуртожитку, Олена Кучерява – за активну наукову діяльність, Олександр Сабіщенко – за активну наукову та організаційну діяльність, Антоніна Штика – за активну участь у культурно-масовій діяльності факультету та університету.
     На завершення – гарна пісня у виконанні магістрів-кібернетиків, а саме Антоніни Штики та Гліба Кутукова стали родзинкою свята випускників.
     Нам залишається вірити в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний факультет та університет в якому провели свої найдивовижніші роки життя! Успіхів їм, щасливої життєвої дороги! В добру путь, магістри!
Тетяна Волошина, 
заступник декана з виховної та організаційної роботи

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook