Свято краси та грації: спільний проект ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з факультетом інформаційних технологій

13 грудня 2018 року

     Студентські організації двох факультетів ініціювали проведення свята краси, харизми та інтелекту в новому форматі: «Міс і Містер 2018». 6 найкрасивіших дівчат і 8 найгалантніших хлопців, впевнено натякнули кожному в залі, зокрема журі, що свято буде яскравим, а боротьба за високі титули «Міс» та «Містер» доволі напруженою.

     Оцінювало чарівних конкурсанток і конкурсантів журі, у складі: декана факультету інформаційних технологій Олени Глазунової, заступника директора навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Ігоря Болбота, голови студентської організації факультету інформаційних технологій Валерії Князєвої, голови студентської організації навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Олександри Терниці, «Містер факультету ІТ 2017» Микити Корнієнка, «Міс ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 2017»Анни Христич.

     Усі учасники та учасниці конкурсу викликали шквал оплесків під час показу наших красунь та красенів у національних українських костюмах, перевтілення у справжніх принцес і принців балу під час вечірнього дефіле, проте найбільше емоцій для глядачів та журі приніс творчий та інтелектуальний конкурси.

     У перервах між дефіле та конкурсами свої таланти глядачам пропонували Владислав Харченко, студент І курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», Кароліна Кузнюк, студентка І курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія», Аліна Ковальчук, студентка ІІ спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», Світлана Хандожинська, студентка спеціальності «Економічна кібернетика» та неперевершені ведучі – Ніна Мазурик та Олексій Ніконов.

  

  

     Глядацька зала своїми голосами визначила містера та міс «Глядацька симпатія». Ними стали Олександра Граудул та Ярослав Верба (факультет інформаційних технологій), Дмитро Шевчук (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження). Звання «Віце-міс» Олександра Граудул (факультет інформаційних технологій) та Мар’яна Баленко (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), «Віце-містер» Володимир Іващенко (факультет інформаційних технологій) та Антон Бучко (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), Єлизавета Трохимчук (факультет інформаційних технологій) перемогла у номінації «Міс грація», Дарина Наулко (факультет інформаційних технологій) ‒ «Міс чарівність». Олександр Якушев(факультет інформаційних технологій) та Андрій Довгополюк (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження) здобули перемогу у номінації «Містер інтелект».

     «Міс факультету інформаційних технологій 2018» стала Вікторія Поліщук, а «Містер факультету інформаційних технологій 2018» – Ярослав Верба. Також журі визначили «Міс ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 2018» – Тетяну Криворучко, а «Містер ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 2018» – Дмитра Овчаренка.

     Вечір видався грандіозним та неперевершеним! Глядачі в залі вдосталь намилували очі й отримали задоволення від такої кількості краси та грації завдяки старанням організаторів заходу та підтримці спонсорів. І, звісно, завдяки талановитості та шарму найгарніших дівчат та хлопців.

     В цьому році всі учасники були нагороджені цінними призами та подарунками від компанії Beiersdorf Україна. Випускник спеціальності «Економічна кібернетика» Олег Соловей передав кожному учаснику конкурсу «Міс та Містер» подарунки.

Вітаємо наших цьогорічних конкурсантів і зичимо їм нових звершень!

Волошина Тетяна, заступник декана факультету інформаційних технологій

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook