Змагання з стрітболу на першість факультету інформаційних технологій

28 листопада 2018 року
Від баскетболу змагання зі стрітболу відрізняються не лише кількістю гравців, а й межею поля. Головною відмінністю цієї гри є саме азартність, захопленість грою кожного учасника змагань.
 
24 листопада 2018 року на факультеті інформаційних технологій продовжилась вже традиційна серія змагань між спеціальностями. Цього разу студенти борились за першість з  такого виду змагань, як стрітбол.
 
Найактивнішими гравцями з даного виду змагань цьогоріч були: Володимир Іващенко, Єгор Єгоров, Богдан Батечко, Євгеній Клименко, Сергій Охріменко, Роман Трішніков, Антон Гречуха, Олег Ульчак, Олександр Самієв, Владислав Луцак, Ярослав Понзель. А найактивнішими вболівальниками виявились Валерія Князєва, голова студентської організації факультету інформаційних технологій та Клименко Наталія Анатоліївна, заступник декана з навчальної роботи.
За результатами напруженої боротьби команди факультету посіли такі місця:
І місце ‒ команда спеціальності «Економічна кібернетика»;
ІІ місце ‒ команда спеціальності «Комп’ютерна інженерія»;
ІІІ місце розділили команди спеціальності «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення».
За результатами ігор кращим гравцем став Євгеній Клименко, студент 1 р.н. ОС «Магістр» спеціальності «Економічна кібернетика», який є і капітаном збірної факультету інформаційних технологій з баскетболу, цьогорічних переможців.
 
Особливу подяку висловлюємо випускнику спеціальності «Економічна кібернетика», а сьогодні доценту кафедри інформаційних систем Садку Михайлу Григоровичу, який приїхав на змагання, вболівав за студентів та вручив перехідний кубок цьогорічним переможцям.
 
На суботні змагання також завітали і двоє наших випускників спеціальності «Економічна кібернетика», Олексій Кириленко (випускник 2017 року), у свій час був капітаном збірної факультету з баскетболу, та Денис Дудник (випускник 2018 року), котрі разом із Садко Михайло Григоровичем зіграли дружню гру із переможцями турніру 2018 року.
 
 
Саме такі змагання формують корпоративну культуру наших студентів, розвиток їх командного духу та популяризації здорового способу життя серед молоді. З нетерпінням чекаємо наступні ігри, а це вже змагання з волейболу.
 
Тетяна Волошина,
заступник декана з
виховної роботи 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook