Міжнародний день студента у НУБіП: грандіозний концерт і нагороди кращим

15 листопада 2018 року

     В університеті грандіозним концертом, організованим Студентською організацією НУБіП і кафедрою культурології, відзначили Міжнародний день студента.

     Велику, майже тридцятитисячну студентську родину університету вітав ректор Станіслав Ніколаєнко. Це прекрасні юнаки і дівчата, які зрозуміли: їхнє місце тут, в найкращому виші, який відкриває перед ними безліч перспектив! І найбільш яскравих представників цієї обдарованої молоді відзначено з нагоди святкування Міжнародного дня студента.

     Подяками НУБіП за активну участь у громадському житті університету та вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування нагороджені голова Студентської організації Максим Паламарчук (механіко-технологічний факультет), Антоніна Мусій (економічний факультет), Анастасія Стародуб (гуманітарно-педагогічний факультет), Ярослав Костенко (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Євгенія Дошка (юридичний факультет), за високі досягнення у навчанні - Владислава Сторожук (факультет ветеринарної медицини), Діана Гончарук (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Данііл Полковніков (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Андрій Грабарчук (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), Дар’я Сніжкова (факультет конструювання та дизайну), Віта Мельниченко (гуманітарно-педагогічний факультет), Катерина Пронішина (факультет інформаційних технологій).

     Грамоти НУБіП отримали кращі студенти-науковці Юлія Шендерівська (економічний факультет), Оксана Дорогань (факультет конструювання та дизайну), Вікторія Мацола (гуманітарно-педагогічний факультет), активісти культурного життя університету Марія Штерн (ННІ лісового і садово-паркового господарства), Владислав Корнілов (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Любов Панченко (агробіологічний факультет), Аліна Васюченко і Анастасія Фурсова (економічний факультет), Сергій Єрмолюк (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Тетяна Васильчук (факультет аграрного менеджменту), Олександр Якушев і Анна Лазюк (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Кароліна Кузнюк, Ніна Мазурик і Світлана Хандожинська (факультет інформаційних технологій), Катерина Звержинська (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Аліна Чеберяко і Максим Іващук (гуманітарно-педагогічний факультет), Мар’яна Бовсунівська (факультет землевпорядкування), Анастасія Щіпанова (факультет ветеринарної медицини) і спортсмени Олександра Ілюхіна (гуманітарно-педагогічний факультет), Олеся Гранат (факультет землевпорядкування), Євгеній Бриндак і Євгеній Клименко (факультет конструювання та дизайну), Ольга Прищепа (ННІ післядипломної освіти), Олексій Ніконов (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), Богдан Козій і Дмитро Бурлака (факультет аграрного менеджменту), Володимир Цимбалістий (факультет ветеринарної медицини).

      Загалом же відзначено 266 студентів, ще тисячі – за ініціативи ректора виділено премії.
     Сьогоднішній день можна сміливо назвати днем нагород. І розпочали зі спортсменів: кубок переможця студентської спартакіади Станіслав Ніколаєнко вручив механіко-технологічного факультету, нагороди за 2-ге і 3-тє місце цих змагань отримали відповідно факультети агробіологічний і конструювання та дизайну.

     А далі – головна інтрига вечора: хто ж стане цьогорічним переможцем «Пісенних баталій»? Розпочинали представники ННІ післядипломної освіти, які своїм поглядом на проблематику, підняту Святославом Вакарчуком у пісні «Не твоя війна», підкріпленим відеорядом, змогли підняти зал. Землевпорядники обрали проникливу «Пісню про матір», яку вирішили виконати акапельно. І, на мою думку, вдало. А виконавці з гуманітарно-педагогічного факультету спинили свій вибір на пісні з вершин сьогоднішніх хіт-парадів – «Плакала» (і теж підготували цікавий відеооряд), а завершив першу частину дуже концептуальний виступ артистів факультету тваринництва і водних біоресурсів, які обрали пісню «Мовчати».

 

     У другій частині вирішили «пройтися» по хітах. І розпочали «Потап» з «Олегом Винником» у інтерпретації молоді з ННІ післядипломної освіти. Вони були ну дуже переконливі і точно не згірші справжніх зірок. Тож овація і вигуки «Молодці» від глядачів були дуже заслужені. Далі було запальне «Гуляй, народ!» від землевпорядників з танцями до упаду (буквально) і «Маршрутка» від гуманітаріїв, яка радше нагадувала реаліті шоу. А завершила усе феєрична вечірка (з DJ і ударними) від тваринників, які розфарбували (знову ж таки, буквально) не тільки свої футболки, а й настрій глядачів. До речі, хочеться окремо відмітити їхню групу підтримки: якби було змагання серед вболівальників, то вони б перемогли в ньому точно!

     Гран-прі «Пісенних баталій» разом з призами від Київської обласної профспілки працівників АПК і поїзду на Party Bus, який цього вечора відправлявся від третього корпусу, вибороли представники факультету землевпорядкування. Перше місце у гуманітарно-педагогічного факультету, друге - у факультету тваринництва і водних біоресурсів, третє – у ННІ післядипломної освіти. Ще один приємний сюрприз вечора: Київська обласна профспілка працівників АПК відзначила подарунком факультет ветеринарної медицини за волю до перемоги.

     Вітаємо студентів зі святом та бажаємо тільки перемог!

Ірина Білоус
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook