ПРОФОРІЄНТУЄМО ЧЕРНІГІВЩИНУ

23 жовтня 2018 року

 

19 жовтня 2018 року проведені профорієнтаційні заходи для учнів 11 класу Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Ічнянського району Чернігівської області. Зокрема, рекомендували вступати до НУБіП України. 

 
Надано інформацію про переваги навчання у НУБіП України, а саме: висока кваліфікація викладачів, цікаві та змістовні лекції, активне та захоплююче студентське життя, зручне розташування навчальних корпусів та гуртожитків, можливість отримання подвійного диплому, закордонні практики. Дано відповіді на запитання, які найбільше хвилюють абітурієнтів перед вступом. Переважно це стосувалося вартості навчання, кількості кафедр, проживання у гуртожитку, вибір майбутньої професії. 
 
 
Але найголовнішим питанням було: «Як успішно скласти ЗНО?». Я дала кілька корисних порад, які перевірила на власному досвіді, розвінчала багато міфів та трішки заспокоїла занепокоєних учнів. Також порадила підготовчі курси до ЗНО в НУБіП України.
 
 
Одинадцятикласники цікавились навчанням на гуманітарно-педагогічному факультеті. Тож я розповіла про нові спеціальності та кафедри, які з’явилися цього та минулого року, та про вже давно існуючі. Показала відео, ми заповнили анкети. Говорили про можливість працевлаштування, попит професій на ринку праці. Отже, дітей зацікавила розповідь про НУБіП, і очі у них сяяли цікавістю. 
 
Олександра Пшеславська, 
студентка І курсу заочної форми навчання 
спеціальності «Міжнародні відносини»
Наталія Кравченко, 
куратор групи
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook