ЗАЧАРОВАНІ ІСТОРІЄЮ

5 вересня 2018, 11:14
 
Чудова була екскурсія… Величну історію людини і природи гармонійно поєднав в собі Голосіїв. З одного боку – українське бароко корпусів університету архітектора Дмитра Дяченка, пам’ятні місця Другої світової війни, наукова слава, що знайшла своє продовження аж до сьогодення, а її фундатори постають перед нами на Алеї Слави. 
 
 
 
 
З іншого – затишна, красива і загадкова природа - Ботанічний сад з численними колекціями рослин, доповнених рукотворними статуями тварин, дуби-велетні висаджені за розпорядженням Петра Могили, що згодом отримали свої історичні назви – дуб Вітовта біля 4-го корпусу, дуб Алєксєєва та дуби Петра Могили біля 1-го корпусу. Гармонійно звучить посеред навчальних корпусів Парк сюрреалізму з мудрою совою, мексиканцем, колодязним буслом, морськими рибами та величним гранітом науки. 
 
 
 
Дякуємо керівництву університету, що його стараннями збережено та надано нового дихання історичним пам’яткам. Дякуємо керівництву факультету за гармонійну атмосферу на факультеті, гарних викладачів. Дякуємо, Наталіє Борисівно, що ввели нас в цей прекрасний світ історії. 
 
Анастасія Волошина, СР-18002б
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook