Осінній турнір НУБіП України з HearthStone пройшов на факультеті інформаційних технологій

19 жовтня 2018 року
 
На факультеті інформаційних технологій відбувся турнір з HearthStone. Розпочали турнір з вікторини «Своя гра», під час якої учасники створили 2 команди: Mas Turbo та Північний союз. Переможцем вікторини стала команда Mas Turbo. Далі учасники турніру зіграли дружній бій, в результаті якого перемогу отримав студент гуманітарно-педагогічного факультету Олег Гавриленко, а друге місце виборола, представниця жіночої статі, студентка факультету інформаційних технологій спеціальності "Комп'ютерні науки" Єлизавета Трохимчук. Учасники турніру в цей день отримали багато задоволення від гри, весело провели свій час, а переможці були нагороджені тематичними призами.
 
Другий день турніру, в якому взяли участь майже всі представники структурних підрозділів НУБіП України, а саме, факультети: агробіологічний, ветеринарної медицини, економічний, захисту рослин, біотехнологій та екології, землевпорядкування, інформаційних технологій, гуманітарно-педагогічний, конструювання та дизайну, механіко-технологічний, тваринництва та водних біоресурсів, юридичний, харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Також у турнірі взяли участь наші колеги з Національного авіаційного університету та школи № 82 імені Тараса Шевченка, котрі слідкують за діяльністю нашого університету у різних спільнотах.
Всі учасники змагань достойно представили свої факультети, а перемогу здобули найкращі, а саме турнірна таблиця представлена так:
5 місце – Станіслав Демченко, факультет інформаційних технологій
4 місце – Сергій Софієнко, механіко-технологічний факультет
3 місце - Денис Кузьменко економічний факультет
2 місце– Олег Мусіян, спеціалізована школа імені Т.Г. Шевченка 82
1 місце та звання "Герой Таверни" університету здобув В’ячеслав Мирончук, студент Національного авіаційного університету
 
Студентство факультету інформаційних технологій дякує всім учасникам за захоплюючу гру, цікаво проведений час та безліч позитиву! Також, дякуємо за допомогу в організації студентам Печериці Дмитру та Нікітенко Микиті.

Валерія Князєва, голова студентської організації факультету інформаційних технологій.
 

    


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook