Вітаємо першокурсників у нашій ІТ-родині!

20 вересня 2018, 11:39

     13 вересня 2018 року студентство факультету інформаційних технологій приймало до своєї родини молодих та енергійних айтішників.
     Традиційно свято першокурсників розпочалось із квесту, під час якого студенти першого курсу мали можливість познайомитися з усіма визначними місцями університету.
     Старт квесту відбувся в аудиторії під відкритим небом у Ботанічному саду НУБіП України. Декан факультету Олена Глазунова привітала майбутніх ІТ-фахівців із їх професійним святом та спільно із активом студентської організації розпочала квест, пообіцявши цікаві подарунки, захоплюючі конкурси та приємно проведений час.

     Після інтелектуального та фізичного навантаження з пошуку 11 локацій квесту, першокурсників чекало свято на території Національного комплексу «Експоцентр України».

     Родзинкою свята було представлення кожної академічної групи, що виявилось надзвичайно весело та креативно. Викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій, що є наставниками академічних груп, а саме Валентина Корольчук та Таїсія Саяпіна підтримували своїх першокурсників.
    Всі мали можливість поспілкуватись, взяти участь у цікавих конкурсах та просто весело провести час. Найбільш активні студенти за результатами конкурсів отримали крім насолоди ще й цікаві подарунки. Старшокурсники в свою чергу пригостили всіх учасників свята різними смаколиками.

Валентина Корольчук,
Таїсія Саяпіна, наставники академічних груп

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook